Steun het Ravottersbos en Natuurpunt

Zonder Natuurpunt zou het waardevolle Ravottersbos vandaag niet meer bestaan. Ook het Vogelreservaat, dat aansluit op het bos is daardoor gered van de teloorgang. We hebben ook morgen nog een prachtig stuk speel- en wandelbos voor onze kinderen en een enorme ‘weide’ (natuurgebied) op een heuvelflank waar we tot rust kunnen komen en uitzicht hebben over de heuvels van de Vlaamse Ardennen. Er werd een stuk geschiedenis gered, want hier hebben veel vowassenen hun jeugd doorgebracht.

Afbeelding : Natuurpunt, screenshot

Als buurtbewoners zijn we erkentelijk voor de aankoop door Natuurpunt, dat een grote inspanning deed. Steun het Ravottersbos, steun Natuurpunt.

Natuurpunt koopt jaarlijks één vierkante meter natuur aan per Vlaming en beheert ondertussen meer dan 25.000 ha kwalitatief en biodivers natuurgebied. Bij de overheid verdedigt ze onze natuur. Vanaf 30€ per jaar maakt u deel uit van meer dan 115.000 gezinnen die al zijn aangesloten. Je kan dan genieten van de vele voordelen : meer informatie.

Stort op BE56 2930 2120 7588 van Natuurpunt, Coxiestraat 11, 2800 Mechelen en vermeld Project 6160 – Middenloop Zwalm. Voor giften van af €40 ontvang je een fiscaal attest.

Meer over Natuurpunt.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s